Nieuwtjes

De Heidebloem Mars 2020:

Tijdens de Septemberfeesten is er op zaterdagavond sinds enkele jaren een ludieke avond/nachtwandeling voor de jeugd en iets oudere jeugd. Tijdens deze groepswandelingen, genaamd de Heidebloem Mars, begeven we ons door ons klein Nieuwmoer met zaklamp en fluorescerend hesje op zoek naar heksen, sprookjesfiguren, buitenaardse wezens, etc. Steeds plezier verzekerd!

Dit jaar kunnen we niet in groep op trot, dus voorzien we een “bubbel”-variant! Dus, corona of niet, wij hebben een manier gevonden om onze befaamde De Heidebloem Mars te kunnen laten doorgaan. Kies een moment in de maand augustus, blijf in je bubbel en ga op stap! Klik op de foto voor meer info.

Restaurantdag 2020:

Op 1 maart kon al wie daar zin in had weer de beentjes onder tafel schuiven bij onze vereniging. En er waren véél mensen die er zin in hadden! Wij prezen ons dan ook wederom gelukkig, want de restaurantdag is één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de werking van onze vereniging. Onze helpers waren in topvorm en zorgden ervoor dat we allen tevreden bezoekers huiswaarts zagen vertrekken.

Huldiging verdienstelijke muzikanten:

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden naar traditie enkele verdienstelijke leden in de bloemetjes gezet. Ann Quintiens werd gefeliciteerd voor 15 jaren trouwe inzet, Cynthia Van Oers voor 25 jaar, Sonja Antonissen en Eric Veraart voor 35 jaar en tot slot Gino Van Oers voor 40 jaar lid van het bestuur van De Heidebloem.

Vlnr Ann Quintiens - Eric Veraart - Sonja Antonissen - Gino Van Oers

Bigband babyborrel:

De muziekvereniging heeft er sinds 8 december een pijler bij. Het opleidingsorkest “New Musica” en het groot concertorkest van De Heidebloem speelden het voorprogramma tijdens een heuse babyborrel waarop de kersverse bigband boven de doopvont werd gehouden. Onder leiding van dirigent Tom Luyten werden de muzikanten voor de leeuwen gegooid en het publiek genoot met volle teugen. In een gezellige accomodatie, aangeboden door sponsor Jef Vandenberg, werd het publiek verwend met een drankje en een hapje en met drie orkesten die in een bloedvorm bleken te zijn. Zoals bij alle belangrijke geboorten (de panda’s!) is het nog eventjes wachten op de naam van de boreling, maar wij houden u uiteraard op de hoogte.

11 november:

Onze trompetters Kim en Daan waren in Kalmthout aanwezig op de herdenking van het einde van de Groote Oorlog. Zij brachten hulde met het spelen van “Te Velde”.