Septemberfeesten

Septemberfeesten:

Te Nieuwmoer heeft iedereen al wel eens gehoord van de Maatjesfeesten. Aangezien de festiviteiten niet langer in de Maatjes plaatsvinden, verwijzen we nu naar de Septemberfeesten. De Septemberfeesten zijn een jaarlijks terugkerend feit tijdens het derde weekend van september. Gedurende dit feestweekend kan je je verwachten aan een uitdagende quiz, overheerlijke mosselen (en andere maaltijden), een ludieke avondwandeling (De Heidebloem Mars), een visprijskamp, een optreden van de Twirling, een Wijkenspel en zo meer. 

Het jaar 2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin het coronavirus, COVID-19, de wereld op zijn kop zette. Ook onze vereniging is extra creatief uit de hoek ‘moeten’ komen en heeft beslist de Septemberfeesten dit jaar in een corona-proef jasje te steken! Daar waar we normaal mikken op 3 dagen van sfeer en gezelligheid, mensen samen brengen, diverse groepsactiviteiten… hebben we dit jaar de gekende activiteiten vervangen, zodanig dat je er “in je bubbel” van kan genieten. Meer info vind je hieronder.

De Heidebloem Mars 2020:

CLUEDO-raadsel-wandeling in Nieuwmoer

WANDEL en ZOEK !

Ontdek het antwoord op volgende vraag :

WIE heeft WAAR met WELKE FOUTE NOOT de explosie veroorzaakt ?

STAP 1 : Koop een deelnemingsformulier te Nieuwmoer bij Café De Kroon of Spar Nieuwmoer, voor 3 euro.

! Verwijder het tombola-nummertje NIET. Dit bewijst de echtheid van het document.

STAP 2 : Wandel door de straten van Nieuwmoer, die op het formulier staan afgebeeld.

STAP 3 : Zoek de rode bordjes met de afbeelding.                                        

STAP 4 : Open het klepje en ontdek een tip.  Vink de afbeelding af op het formulier.

STAP 5 : Controleer het deelnemingsformulier. Wanneer er bij elke reeks 1 item overblijft, heb je de oplossing gevonden.

STAP 6 : Noteer je gegevens op het antwoordformulier en vul de oplossing in.

STAP 7 : Lever het document in bij één van bovenstaande zaken, vóór 1 september 2020.

Je maakt kans op een gratis ontbijt, tijdens de ontbijt-actie van muziekvereniging ‘De Heidebloem’ van Nieuwmoer.

Indien je de winnaar bent, nemen we met jou contact op via e-mail of telefoon.

Bekijk ook het bijhorend filmpje.

Quiz:

Onze jaarlijkse quiz kan voorlopig niet doorgaan. Van zodra dit zou wijzigen, zullen we de nodige acties ondernemen om u hiervan op de hoogte te stellen.

Septemberfeesten Ontbijt:

Daar waar de Septemberfeesten gekend staan voor de overheerlijke mosselen, zullen we dit jaar een andere formule brengen. In plaats van het voorzien van een restaurant, bieden wij u op zondag 20 september een uitgebreid Septemberfeesten Ontbijt aan.  

Visprijskamp:

De viswedstrijd zal doorgaan op zondag 20 september aan Visvijver De Maatjes. Inschrijven ter plaatse van 11u30 – 12u. Vissen van 13-15u en van 16-18u. Prijzen: 1/3 + beker voor winnaar wedstrijd 1e dame, jeugd (t/m 15jr.). Inleg: 3 EURO. 40 EURO. vooruit.